Кухар
Код професії: | 5122 |
Основна мета професійної діяльності: | Приготування, відпуск, презентація та/або подача страв, кулінарних виробів та напоїв |
Розробник: | Громадська організація "Громадський центр "Нова генерація"" |
Дата затвердження: | 01 травня 2025 року |
Дата внесення до Реєстру: | 07 травня 2025 року |
Рекомендована дата перегляду: | Травень 2030 року |
Версії: | |
Назва професії та її код (згідно з Класифікатором професій ДК 003:2010): | |
Вид економічної діяльності (згідно з КВЕД-2010): |
56.1 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
56 Діяльніть із забезпечення стравами та напоями I Тимчасове розміщування й організація харчування
56.21 Постачання готових страв для подій
56.2 Постачання готових страв 56 Діяльніть із забезпечення стравами та напоями I Тимчасове розміщування й організація харчування
56.29 Постачання інших готових страв
56.2 Постачання готових страв 56 Діяльніть із забезпечення стравами та напоями I Тимчасове розміщування й організація харчування
56.3 Обслуговування напоями
56 Діяльніть із забезпечення стравами та напоями I Тимчасове розміщування й організація харчування |
Пов'язані кваліфікації
Інша інформація
Професійна (професійні) кваліфікація (кваліфікації), її (їх) рівень згідно з Національною рамкою кваліфікацій
Часткова професійна кваліфікація: Для встановлення відповідності за тарифною сіткою:
Назва (назви) документа (документів), що підтверджує (підтверджують) професійну кваліфікацію особи |