Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу з бджільництва
Код професії: | 8229 |
Основна мета професійної діяльності: | Проведення хіміко-бактеріологічних аналізів продукції бджільництва та воскосировини із застосуванням лабораторного устаткування за встановленими методиками |
Розробник: | Міністерство аграрної політики та продовольства України |
Дата затвердження: | 08 квітня 2024 року |
Дата внесення до Реєстру: | 17 квітня 2024 року |
Рекомендована дата перегляду: | Квітень 2029 року |
Версії: | |
Назва професії та її код (згідно з Класифікатором професій ДК 003:2010): |
8229 Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу з бджільництва
8229 Робітники, що обслуговують устаткування з виробництва хімічних продуктів
822 Робітники, що обслуговують устаткування з виробництва хімічних продуктів
82 Робітники, що обслуговують машини, та складальники машин
8 Робітники з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин
|
Вид економічної діяльності (згідно з КВЕД-2010): |
01.62 Допоміжна діяльність у тваринництві
01.6 Допоміжна діяльність у сільському господарстві та післяурожайна діяльність 01 Сільське господарство, мисливство та надання пов’язаних із ними послуг А Сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство |
Інша інформація
Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу з бджільництва 8229. (Ця професія є спеціалізацією від базової професії «Лаборант хіміко- бактеріологічного аналізу» 8229). 1. Професійна (професійні) кваліфікація (кваліфікації), її (їх) рівень згідно з Національною рамкою кваліфікаційЛаборант хіміко-бактеріологічного аналізу з бджільництва I-го рівня професійної кваліфікації (3-й кваліфікаційний розряд), 4-й рівень НРК. 2. Назва (назви) документа (документів), що підтверджує (підтверджують) професійну кваліфікацію особи
ІІІ. Здобуття професійної кваліфікації та професійний розвиток
2. Професійний розвитокПідвищення кваліфікації згідно з вимогами законодавства не рідше ніж один раз на п’ять років з метою:
|