Кухар з приготування піци (Піцайоло)
| Код професії: | 5122 |
| Основна мета професійної діяльності: | Приготування, відпуск, презентація та/або подача піци відповідно до затверджених технологічних карт, стандартів якості та безпеки харчових продуктів з метою забезпечення високого рівня смакових, естетичних та споживчих характеристик страви, задоволення потреб та очікувань споживачів. |
| Розробник: | Комунальна установа «Простір можливостей святого Антонія» |
| Дата затвердження: | 21 листопада 2025 року |
| Дата внесення до Реєстру: | 03 грудня 2025 року |
| Рекомендована дата перегляду: | Листопад 2030 року |
| Версії: | |
| Назва професії та її код (згідно з Класифікатором професій ДК 003:2010): | |
| Вид економічної діяльності (згідно з КВЕД-2010): |
56.10 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
56.1 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування 56 Діяльніть із забезпечення стравами та напоями I Тимчасове розміщування й організація харчування
56.21 Постачання готових страв для подій
56.2 Постачання готових страв 56 Діяльніть із забезпечення стравами та напоями I Тимчасове розміщування й організація харчування
56.29 Постачання інших готових страв
56.2 Постачання готових страв 56 Діяльніть із забезпечення стравами та напоями I Тимчасове розміщування й організація харчування |
Інша інформація
Узагальнена назва професії Кухар з приготування піци (Піцайоло) Назва (назви) професійної (професійних) кваліфікації (кваліфікацій), її (їх) рівень (рівні) згідно з Національною рамкою кваліфікацій Кухар з приготування піци (Піцайоло), 4 рівень НРК. Назва (назви) документа (документів), що підтверджує (підтверджують) професійну кваліфікацію особи
|