Кухар з приготування піци (Піцайоло)


Загальна інформація Інша інформація
Код професії:
5122
Основна мета професійної діяльності:
Приготування, відпуск, презентація та/або подача піци відповідно до затверджених технологічних карт, стандартів якості та безпеки харчових продуктів з метою забезпечення високого рівня смакових, естетичних та споживчих характеристик страви, задоволення потреб та очікувань споживачів.
Розробник: Комунальна установа «Простір можливостей святого Антонія»
Дата затвердження:
21 листопада 2025 року
Дата внесення до Реєстру:
03 грудня 2025 року
Рекомендована дата перегляду:
Листопад 2030 року
Версії:
03 грудня 2025 (актуальна)
Назва професії та її код (згідно з Класифікатором професій ДК 003:2010):
Вид економічної діяльності (згідно з КВЕД-2010):

Інша  інформація 

Узагальнена назва професії

Кухар з приготування піци (Піцайоло)

Назва (назви) професійної (професійних) кваліфікації (кваліфікацій), її (їх) рівень (рівні) згідно з Національною рамкою кваліфікацій

Кухар з приготування піци (Піцайоло), 4 рівень НРК.

Назва (назви) документа (документів), що підтверджує (підтверджують) професійну кваліфікацію особи

  • сертифікат про присвоєння/підтвердження професійної кваліфікації «Кухар з приготування піци (Піцайоло)»;
  • диплом спеціаліста з додатком до нього про присвоєння професійної кваліфікацієї «Кухар з приготування піци (Піцайоло)»;
  • інші документи, що підтверджують професійну кваліфікацію.